torstai 27. helmikuuta 2014

Hiusasiaa

Olen hiusfriikki! Muutoin en ole kovin kiinnostunut ulkonäköön liittyvistä trendeistä yms., mutta hiusten täytyy olla järjestyksessä. En tosin käy kampaajalla usein, koska mielestäni ei ole tarpeellista käyttää niin paljon rahaa saadakseen hiukset näyttämään hyviltä. Pari kertaa vuodessa käyn värjäämässä hiukset ja muutaman kerran tasoittamassa. Hyvällä perushoidolla ainakin omat hiukseni pysyvät kuosissa, tosin käytän hyvin harvoin mitään hiustuotteita. En myöskään kuivaa hiuksia kuivaimella, paitsi hätätilanteissa eli äärimmäisessä kiireessä talvella.

Silloin tällöin kiharran hiukset kihartimella, jolloin käytän aina lämpösuojaa. 140'c rauta ei tee ainakaan hyvää hiuksille. Nyt olen innostunut papiljoteista, koska niillä saan aikaiseksi sopivan arkiset, mutta siistit ja vahvat laineet. Laitan ne kosteisiin hiuksiin, joihin on pakko kyllä laittaa myös muotoiluvaahtoa, jotta laineet eivät heti ensimmäisessä tuulessa häviäisi. Päivän aikana ne toki latistuvat, mutta omasta mielestäni lopputulos on yhden päivän arvoinen! Alla (valitettavasti vähän sumuinen) kuva eilisaamun laineista. Nukuin papiljottien kanssa, enkä herännyt kuin pari kertaa. Mukavin vaihtoehto lienee kuivattaa hiukset papiljotteineen kihartimella, mutta siihen tarvittaisiin noin 30-40 minuuttia, enkä millään raaski laittaa hiuksiani sellaiselle koetukselle.




3 kommenttia:

  1. No jos on tollaset hiukset kuin sulla, niin eipä niille tarvi kauheasti mitään tehdä, on kauniit joka tapauksessa!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Heh, kolme huutomerkkiä!!! :D

    VastaaPoista